*Nettavisen* Sport.

TV2-Davy i skytedrama

I SKYTEDRAMA: TV 2-profilen Davy Wathne var i skytedrama i Brasil. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Dramatisk for TV 2-profilen.

13.07.14 18:54

Davy Wathne fikk en spesiell opptakt til søndagens VM-finale i Brasil.

TV 2-profilen var på vei til VM-finalen i Maracana da i et dramatisk skuddrama.

- Spesiell VM-opptakt. Sjåføren i bilen bak ble skutt da vi kjørte gjennom favelaen ved Maracana. Stoppet blødende og ba politiet om hjelp, skriver Davy Wathne på Twitter.

Til Nettavisen forteller Wathne at taxien han satt i ikke fikk slippe inn i sikkerhetssonen rundt Maracaña den vanlige veien, ettersom det til kveldens finale er ventet statsledere fra 12 ulike nasjoner, og at de derfor ble tvunget til å kjøre gjennom en omkringliggende favela.

- Plutselig hørte vi bilen bak oss sette gassen i bånn og kjøre forbi oss, før han plutselig bråstoppet, og hoppet ut av bilen. Han blødde kraftig fra brystet og skulderen, og det var kulehull i frontvinduet og i døren, sier han til Nettavisen.

- Jeg er ingen erfaren krigsreporter, så jeg opplevde dette som veldig uhyggelig, slår Wathne fast.

- Vi har kjørt gjennom dette området en gang tidligere på kveldstid, og jeg kan bare si at jeg synes det er et utrivelig og truende sted. Nå tenkte jeg bare at hvis vi punkterer her, så kommer vi ikke herfra i live, forteller han videre.

- I en sånn situasjon skulle man kanskje tenke seg at det var mest naturlig å ville hjelpe til, men det eneste som sto i hodet mitt var at vi måtte komme oss vekk så fort som mulig.

64-åringen dekker fotball-VM for TV 2.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag