Tvilsom straffe reddet Real

Foto: Jose Jordan / AFP / NTB scanpix

Holdt på å snuble mot miniputt.

26.09.13 01:04

ELCHE - REAL MADRID 1-2:

Cristiano Ronaldos straffespark fem minutter på overtid ga Real Madrid 2-1-seier over Elche onsdag og fortsatt kontakt med lederduoen i spansk 1. divisjon.

Det var imidlertid en svært omstridt avgjørelsen dommer Cesar Muniz tok da Pepe falt i en duell med Carlos Sanchez. Elche-spillerne var også rasende fordi Sergio Ramos slapp å så sitt annet gule kort for en kroppstakling av Coro i første omgang.

- Jeg er ikke fornøyd. Vi må spille annerledes, sa Real-trener Carlo Ancelotti etter kampen.

- Vi kontrollerte ikke kampen i annen omgang etter at vi tok ledelsen, og Elche fortjente utligningen fordi de avsluttet godt. Seieren retter ikke opp det som var galt. Vi må bli bedre.

Gareth Bale var uaktuell på grunn av en liten skade i låret, men Ronaldo fortsatte å vise hvordan det skal gjøres da han ga gjestene ledelsen med et frispark tidlig i annen omgang.

Elche ga seg ikke, og Richmond Boakye trodde han berget ett poeng da han nikket inn 1-1 på overtid.

Dramatikken var ikke over. Muniz hadde signalisert for tre tilleggsminutter, men fire minutter på overtid tok Real hjørnespark, og Pepe falt. Dommeren pekte på straffemerket.

Flere Elche-spillere fikk gult kort for protester før Ronaldo la ballen til rette og skjøt den i hjørnet.

Real Madrid er to poeng bak Barcelona og Atlético Madrid, som begge har full poengpott etter seks kamper. Til helgen er det hovedstadsderby mellom Real og Atlético.

- Åpenbart vinner vi ikke derbyet om vi spiller som vi gjorde i dag. Vi må ha mer intensitet og personlighet i spillet, sa Ancelotti.

I andre kamper onsdag vant Valencia 1-0 over Granada takket være Jonas' scoring på overtid, mens Sevilla tok sin første seier for sesongen med 4-1 over Rayo Vallecano, som måtte avslutte med ni mann etter to utvisninger. Ivan Rakitic og Carlos Bacca scoret to ganger hver for Sevilla. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.