RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvinger England til å vente

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
England må pent vente til etter VM-sluttspillet i Tyskland hvis de skal få tak i sitt førstevalg som Sven-Göran Erikssons erstatter.

Sven-Göran Eriksson får som kjent ikke fortsette som Englands landslagssjef etter sommerens VM-sluttspill, og det engelske fotballforbundet (FA) har i flere måneder jobbet med å finne svenskens erstatter.

Ifølge tirsdagens engelske aviser er nå brasilianeren Luis Felipe Scolari forbundets førstevalg.

Scolari har imidlertid gjort det klart overfor FA at de må vente til etter VM dersom de ønsker å gi jobben til ham. Scolari er for tiden landslagssjef for Portugal, og i full gang med VM-forberedelsene deres.

- Vi er to måneder fra VM og Luis Felipe Scolari konsentrerer seg om jobben sin i Portugal. Han trenger et godt VM-sluttspill og etter det vil han kanskje snakke om framtiden. Hvis FA virkelig er interessert, bør de konsentrere seg som VM først, sier brasilianerens agent, Acaz Felleger, ifølge Daily Mirror.

Scolari ledet Brasil til VM-gull i 2002 og vil være et vesentlig dyrere alternativ enn engelskmenn som Steve McLaren, Martin O'Neill eller Alan Curbishley. Brasilianeren har imidlertid ikke fått noe tilbud om forlenget kontrakt i Portugal.

McLaren var favoritt til jobben helt fram til forrige uke, da ansettelseskomiteen i FA ikke klarte å bli enige om McLarens kandidatur. Middlesbrough-manageren mangler også folkets støtte, til tross for at briter flest ønsker seg en engelsk sjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere