RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIKK BLI PÅ BANEN: Diego Costa slo én motspiller, klorte en annen og greide til slutt å oppnå det han prøvde på: Å få utvist en Arsenal-spiller. Selv ble Chelsea-angriperen belønnet med gult ett gult kort i løpet av kampen.
FIKK BLI PÅ BANEN: Diego Costa slo én motspiller, klorte en annen og greide til slutt å oppnå det han prøvde på: Å få utvist en Arsenal-spiller. Selv ble Chelsea-angriperen belønnet med gult ett gult kort i løpet av kampen. Foto: Ross Kinnaird (Getty Images)

Twitter kokte etter Costas «griseri»

Sist oppdatert:
Hovedpersonen unngikk selv rødt kort etter en serie ufine involveringer.

CHELSEA - ARSENAL 2-0:

Det ble svært så anspent under lørdagens stormøte i Premier League mellom Chelsea og Arsenal, og det hele toppet seg like før pause da hjemmelagets Diego Costa satte i gang en serie ufine involveringer som etter hvert endte med rødt til gjestenes Gabriel.

I kampen, som Chelsea til slutt vant 2-0, er det noe helt annet enn målene som vil bli husket.

Like før lagene skulle gå til pause etter en tam omgang med fotball, begynte nemlig Diego Costa med et utenomsportslig show han omtrent er alene om å få til.

Først begynte Costa å slå etter hodet til Laurent Koscielny i en duell, før samme mann brystet Koscielny i bakken like etter.

Det reagerte stoppermakker Gabriel veldig på, og involverte seg umiddelbart ved å dytte på spanjolen. Begge ble tildelt gult kort tumultene av dommer Mike Dean, men uenighetene var på langt nær ferdig.

Gabriel så ut til å sparke (dog svært forsiktig) etter Costa, og fikk se det røde kortet direkte. Costa unngikk derimot flere kort i oppgjøret, og ble til slutt byttet ut av manager Jose Mourinho.

På twitter var det heftige reaksjoner på Costas oppførsel, og de fleste synes enige i at Chelsea-spillerens fakter ikke hører hjemme i fotballen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere