*Nettavisen* Sport.

Twitterstorm etter Van Persies målfeiring

Foto: Adrian Dennis/SCANPIX

Folk trodde nederlenderen feiret med Hitler-hilsing.

31.10.11 07:27

Arsenal imponerte stort da de slo Chelsea 5-3 på Stamford Bridge lørdag. Arsenal-spiller Robin van Persie skulle bli svært sentral da han scoret tre mål og ble matchvinner.

Men det var ikke kun van Persies scoringer som vakte oppsikt i London på lørdag. Etter hans andre scoring i kampen eksploderte det med meldinger på twitter. Spilleren feiret på en måte som kunne minne om Hitler-hilsninger, noe som skapte store reaksjoner på det populære nettsamfunnet.

Etter scoringen løp nederlenderen mot supporterne mens han vinket med armen som kunne minne om en Hitler-hilsning. Dette fikk folk på twitter til å reagere.

Det skulle likevel vise seg at feiringen var et dårlig gjennomført målfeiringsritual. Van Persie pleier ofte å gestikulere at han tørker støv av skulderen før han løfter hånden i været etter å ha scoret. Det var dette han også prøvde på nå, men det kom ikke like tydelig frem i lørdagens kamp. (Se bilder av feiringen her)

Arséne Wengers menn er for alvor tilbake som en reel trussel mot topplagene i Premier League etter lørdagens kamp. London-klubben ligger nå kun tre poeng bak Chelsea på tredjeplass.

- Du kunne se hvor glade vi var mot slutten. Vi kjempet hardt og alle som en viste hva vi er gode for. Dette var en stor, stor seier for oss, oppsummerte Robin van Persie til Sky Sports etter kampen.

Arsenal møter West Bromwich i neste kamp, Roy Hogdons menn tapte lørdag sin kamp mot Liverpool.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.