*Nettavisen* Sport.

Tyskland-sjefen: - Fotball må innføre fire innbyttere

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp.

13.01.15 07:02

Det var før utdelingen av Gullballen i Zürich at treneren fikk spørsmål om hvordan han stilte seg til en eventuell regelendring.

Löw svarte at han ønsker seg muligheten til å bytte fire spillere.

– I dagens fotball, hvor alt foregår i et svært høyt tempo, kan det hjelpe til å styrke det taktiske aspektet i kampene, mener Löw.

Den tyske landslagssjefen fikk også spørsmål om han trodde de beste spillerne hadde enda mer å gå på fysisk, men svarte da at han trodde toppen snart var nådd.

– Spillerne nærmer seg nok et tak for hva som er mulig å prestere nå, når man ser på tempoet kampene spilles i, og hvor mange kamper de beste spiller hver sesong, mener treneren.

Etter VM-gullet i Brasil var Löw storfavoritt til å bli kåret til årets trener. Det ble som ventet, og Löw stakk av med prisen foran Carlo Ancelotti (Real Madrid) og Diego Simeone (Atletico Madrid).

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag