RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp.
Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Tyskland-sjefen: - Fotball må innføre fire innbyttere

Sist oppdatert:
Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp.

Det var før utdelingen av Gullballen i Zürich at treneren fikk spørsmål om hvordan han stilte seg til en eventuell regelendring.

Löw svarte at han ønsker seg muligheten til å bytte fire spillere.

– I dagens fotball, hvor alt foregår i et svært høyt tempo, kan det hjelpe til å styrke det taktiske aspektet i kampene, mener Löw.

Den tyske landslagssjefen fikk også spørsmål om han trodde de beste spillerne hadde enda mer å gå på fysisk, men svarte da at han trodde toppen snart var nådd.

– Spillerne nærmer seg nok et tak for hva som er mulig å prestere nå, når man ser på tempoet kampene spilles i, og hvor mange kamper de beste spiller hver sesong, mener treneren.

Etter VM-gullet i Brasil var Löw storfavoritt til å bli kåret til årets trener. Det ble som ventet, og Löw stakk av med prisen foran Carlo Ancelotti (Real Madrid) og Diego Simeone (Atletico Madrid).

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere