RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tysklands stjerner kan glemme «sengevals»før finalen

STRAMMER INN: Joachim Löw har strammet inn reglene før finalen i VM.
STRAMMER INN: Joachim Löw har strammet inn reglene før finalen i VM. Foto: Fabrice Coffrini (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå blir koner og kjærester nektet adgang.

Tyskland har imponert mange under sommerens VM og spesielt i semifinalen mot Brasil var tyskerne mektige. De vant kampen med solide 7-1.

Det betyr at Joachim Löw og hans menn skal spille finale mot Argentina på ærverdige Maracana søndag kveld. Det gjør at den populære landslagssjefen nå har satt inn nye tiltak for å forsikre seg om at spillerne er klare for kamp.

Det er den tyske avisen Bild som skriver at Löw har satt opp en liste med nye krav, som ikke har vært gjeldene tidligere i mesterskapet for stjernene.

Löw venter at alle spillerne skal innfri disse kravene. I første rekke handler det om ting tyskerne må holde seg unna de neste dagene i Brasil.

Landslagssjefen har blant annet innført et totalforbud mot alkohol. Tidligere i VM har spillerne fått lov til å ta seg et glass eler to i hotellbaren.

Fotballheltene må også holde seg unna respektive koner og kjærester. Fruene har hatt tilgang til spillerhotellet så langt, men må nå holde seg unna.

Tidligere har fotballfruene fått lov til å tilbringe natten med sin utkårede. Tysklands profiler får først treffe konene og kjærestene etter finalen.

En god liste med krav er ikke fullendt før det har blitt lagt ned forbud mot pressen. Löw har lagt ned et midlertidig forbud mot at spillerne skal gi intervjuer. Grunnen til det er at de kun skal fokusere på finalekampen.

Joachim Löw har også gjort det vanskeligere for pressen å dekke Tysklands treninger, men Bild har likevel funnet ut at laget trener mye på frispark.

Sist gang Tyskland vant et VM var helt tilbake i 1990, da Andreas Brehme ble helten mot nettopp Argentina. Lagte tapte finalen under VM i 2002.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere