*Nettavisen* Sport.

Uavgjort for Drillo

Uavgjort i en treningskamp har ingen konsekvenser, men snart blir det alvor for Drillos Irak.

24.01.08 17:01

Torsdag spilte Egil «Drillo» Olsens og hans Irak en av sine oppkjøringskamper før gruppespillet i VM-kvalifiseringen starter i februar. I kampen mot Jordan tok Irak ledelsen ved Mnajid i det 19. minutt. Den ledelsen gikk de til pause med og beholdt den et stykke ut i andre omgang.

Men en halvtime før slutt i den andre omgangen klarte bortelaget å utligne ved Alia. Dermed endte kampen uavgjort. Poengtap bør minimeres når alvoret starter om knappe to uker.

Tøff gruppe
6. februar bør Irak vinne når de spiller mot Kina i sin første kamp i Dubai. For i asiatisk sammenheng er det en relativ tøff pulje Irak har havnet i. Australia er den store favoritten etter at de overrasket positivt under fotball-VM i Tyskland i 2006. Da røk de ut for de senere verdensmesterne fra Italia i åttendedelsfinalen.

Veien til VM
Irak ble klar for gruppespillet i VM-kvaliken etter at de slo Pakistan 7-0 sammenlagt over to kamper i høst.

I tillegg til Kina og Australia møter Irak også Qatar. Drillo har tidligere slitt med organiseringen av forsvarsspillet til Irak. Det bør være på plass nå hvis det skal bli VM-billett for de regjerende asiatiske mesterne.

Les flere sportssaker her.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag