RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

UEFA negative til West Ham-kjøp

Sist oppdatert:
UEFA-ledelsen uttrykker skepsis til West Ham etter at klubben helt ut av det blå hentet inn de argentinske landslagsstjernene Javier Mascherano og Carlos Tevez.

De ankom fra Corinthians rett før overgangsvinduet stengte. West Ham innrømmer at de er i forhandlinger med investeringsselskapet Media Sports Investment om en eierovertakelse. Det blir hevdet at Mascherano/Tevez kun er hentet inn som en kortsiktig løsning, og at de vil bli solgt videre ved sesongslutt.

Ingen forstår hvor West Ham fikk pengene til å kjøpe stjerneduoen fra.

– Dette er en rar og bekymringsfull avtale fordi den viser at penger får en stadig viktigere rolle i fotball, og at gamle verdier som lojalitet og lokale røtter virker gammeldags, sier en talsmann i UEFA.

En kilde i MSI-systemet avviser at duoen skal selges videre til en storklubb. Det er den engelskfødte iraneren Kia Joorabchian som står bak MSI. Han avviser alle påståtte bånd til Chelseas styrtrike eier Roman Abramovitsj. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere