RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uenige med Wehrman

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter en måned med samtaler er det fortsatt uenighet mellom Fredrikstad og Kasey Wehrman.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): Kasey Wehrmans kontrakt med Fredrikstad går ut etter neste sesong, og 30-åringen ønsker allerede nå å sikre seg en ny kontrakt. Han har rundet 30, og vil helst ha en avtale på minst tre år.

Så langt vil imidlertid ikke Fredrikstad innfri det ønsket.

- Vet hva han ønsker
- Kasey vet hva vi vil gi, og vi vet hva han ønsker. Men det er uenighet, sier sportslig ansvarlig i Fredrikstad, Per Morten Haugen, til Nettavisen.

- Vi har snakket sammen i én måned nå, men mer vil jeg egentlig ikke si nå, sier Wehrman.

Australieren er den store sjefen i Fredrikstad-laget, og har vært en av de viktigste spillerne - om ikke den viktigste - på klubbens vei til serieledelse. Tidligere i år skrev Nettavisen en artikkel som viste hvor stor betydning Wehrman hadde for LSK - og etterpå for Fredrikstad. Les den saken her.

- Lovet å gjøre jobben
For å oppdatere statistikken: Fredrikstad tok 17 poeng på de 15 kampene de spilte uten Wehrman i 2007. Det er 1,12 poeng i snitt. Etter at Wehrman kom til klubben har Fredrikstad tatt 1,88 poeng i snitt med ham på laget. Han har stått over to seriekamper etter at han kom til klubben. FFK har tapt begge (Brann og Odd i fjor).

- Men Kasey har uansett hva som skjer i disse forhandlingene lovet oss å gjøre jobben sin så godt som han kan ut sesongen uansett. Blir vi ikke enig i sommer er vi også enige om å snakke mer sammen senere i høst, sier Haugen.

PS. Stabæk ønsket å kjøpe Wehrman tidligere i sommer, men fikk så klart nei på forespørselen at de ikke har kommet tilbake med flere bud på ham.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere