RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uenige om Grindheim-pris

Foto: Scanpix (Heiko Junge)
Sist oppdatert:
Viking er i dialog med Haugesund med tanke på å kjøpe midtbanejuvelen Christian Grindheim. Men så langt står klubbene svært langt fra hverandre.

- Det stemmer at vi er i dialog med Haugesund angående Christian Grindheim. Men foreløpig er det ikke kommet frem noe konkret. Jeg skal ikke legge skjul på at uenighetene først og fremst gjelder prisspørsmålet, sier Viking-formann Ole Rugland til TV 2 Nettavisen.

FK Haugesunds sportlige leder Nils Halvor Berge bekrefter at de er i samtaler med Viking - men er ikke helt sikker på at Grindheim går til Viking.

- Når det gjelder Grindheim, er det interesse fra andre klubber enn Viking. Det er flere andre norske klubber som har kommet med henvendelser til oss med tanke på ham, men jeg vil ikke gå ut med hvilke klubber det gjelder. Dette er av hensyn til ønskene fra klubbene det gjelder selv, sier Berge til TV 2 Nettavisen.

Christian Grindheims agent Jack Karadas sier til TV 2 Nettavisen han ikke har noe å fortelle fra forhandlingene mellom Viking og Haugesund.

- Det er lite nytt der. Først må klubbene bli enige, sier han svært ordknapt.

Interesse fra utlandet
Viking og de øvrige norske klubbene kan også få konkurranse fra utlandet i jakten på U21-landslagskapteinens tjenester.

- Det er internasjonal interesse for Grindheim. Han er en svært ettertraktet spiller, fastslår Berge overfor TV 2 Nettavisen.

Haugesund håper imidlertid at Christian Grindheim velger å bli værende i klubben.

- Målet vårt er jo selvsagt å ha ham med videre, slik at oppholdet i 2. divisjon blir kortest mulig. Men vi tar selvsagt alle henvendelser på spilleren seriøst, understreker Nils Halvor Berge.

Ukjent pris
FK Haugesund fikk 2,5 millioner kroner da Trond Erik Bertelsen gikk til Fredrikstad. FKH forventer trolig adskillig mer for Grindheim.

- Men en eventuell prislapp er noe vi ikke diskuterer i media. Men vi har en pris på Grindheim i bakhodet, sier Berge.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere