Ujah-bud akseptert

Foto: Aleksander Andersen/SCANPIX

Lillestrøm og Mainz er enige.

28.06.11 07:38

Sent mandag kveld ble Lillestrøm SK og tyske Mainz enige om en overgangssum for Anthony Ujah.

Spissen reiste allerede søndag kveld til Tyskland og nå gjenstår kun den medisinske sjekken før overgangen er i boks.

- Vi er veldig godt fornøyde med avtalen som har blitt gjort. Vi har hatt god dialog, og kommet fram til en avtale som fremstår som veldig god for LSKs del, sier Torgeir Bjarmann til LSK.no.

- Ingenting avklart
Lillestrøms sportsdirektør er likevel klar på at Ujah fortsatt ikke er Mainz-spiller og at resultatet av legesjekken vil avgjøre hvorvidt nigerianeren forsvinner fra Åråsen.

- LSK har i kveld akseptert et bud fra Mainz på Anthony Ujah. Nå skal han gjennom den medisinske testen, og ingenting er avklart før Anthony passerer denne, sier han.

Ujah har lenge vært het på overgangsmarkedet og flere har vist interesse for storscoreren. De danske klubbene FC København og Brøndby, samt belgiske Club Brugge har alle vært på banen.

Men nå ser det altså ut til at det er tyske Mainz, som ble nevnt som favoritt til å sikre spilleren fredag, som stikker av med underskriften til LSK-stjernen.

- Jeg er veldig glad for at partene har kommet til en enighet. Jeg ser fram til å fullføre en positiv medisinsk test, bli enige om mine personlige betingelser, og møte mine nye lagkamerater, sier Anthony Ujah til LSK.no.

Mainz 05 ble nummer fem i Bundesligaen forrige sesong.

- Et nytt kapittel
Hvis alt går i orden ønsker Bjarmann og LSK at Åråsen-publikummet skal få en ordentlig avskjed med storscoreren.

Allerede onsdag kommer Start på besøk til Åråsen, mens Viking gjester Romerike søndag.

- Et nytt kapittel begynner i Anthonys liv. Vi håper han kommer tilbake fortest mulig, og tar et ordentlig farvel med LSK-supporterne, sier Bjarmann.

Anthony Ujah kom til LSK før 2010-sesongen. Han har spilt 36 seriekamper og scoret 27 mål.

Han har også fått med seg seks cupkamper og scoret fem mål på disse. Det betyr at han på 42 kamper fikk med seg 32 nettkjenninger for LSK.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag