*Nettavisen* Sport.

«Ukjente» Andy fikk sjokkerende United-beskjed

TIL UNITED: Andy Kellett gikk på lån til Manchester United. Foto: Rex/huw Evans (All Over Press)

«Sett deg ned. Vi har nyheter. Du skal til United».

03.02.15 10:38

- Sett deg ned og hør etter. Vi har nyheter. Én god og én dårlig.

Ordene tilhører Boltons førstelagstrener Garry Parker og ble sagt til den unge midtstopperen Andy Kellett mandag kveld. Nyheten sjokkerte unggutten.

- Du skal ikke tilbake til Plymouth Argyle, sier Parker videre.

Kellett føler seg usikker på hva dette skal bety. Den 21 år gamle stopperen har vært utlånt til Plymouth siden oktober i fjor og gjort det bra i grønt.

- Til United
Den siste tiden har det versert rykter om at Sheffield United også kunne tenke seg å hente Kellett på lån, men engelskmannen var nok ikke forberedt på de neste ordene som kom ut av munnen på Boltons førstelagstrener.

- Du skal til Manchester United.

Sent mandag kveld ble det nemlig klart at Premier League-klubben Manchester United leier inn ukjente Andy Kellett ut den inneværende sesongen.

Det skriver The Bolton News.

Kellett, som opprinnelig spiller for Bolton, har kun en håndfull kamper på A-lagsnivå og debuterte så sent som i april 2014 for moderklubben.

På lån i Plymouth har han spilt 15 kamper og scoret én gang.

På grunn av at United har leid ut flere sentrale spillere fra klubbens U21-lag i januarvinduet, trengte Old Trafford-klubben en ekstra mann inn, også.

Mandag ble det klart at Bolton låner Saidy Janko fra United og Premier League-klubben får altså Kellett i retur for å fylle opp U21-stallen.

Imponert
21-åringen skal tidligere ha imponert i U21-kamper og nå skal håpet være at han får kamperfaring på Uniteds U21-lag, før han igjen returnerer til Bolton.

I løpet av månenden har hele ni spillere forlatt United. Blant dem Michael Keane, Ben Pearson, Sam Johnstone, Will Keane, Ben Amor, Darren Fletcher og Wilfried Zaha. Dette har ifølge The Mirror ført til et tomrom i troppen.

Marnick Vermilj og nevnte Janko er også lånt ut nå. Det er derfor U21-trener Warren Joyce skal ha bedt om å få inn en lånespiller i riktig alder.

Det endte med at United nå vil se nærmere på Kellett.

United har også hentet inn Victor Valdes og Sadiq El Fitouri i januarvinduet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag