RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sandnes Ulf

Ulf og Salzburg enige om 15-åring

Sist oppdatert:
Men spilleren selv avkrefter at han er klar.

Som det tredje norske fotballtalentet på kort tid, går Sandnes Ulfs Zymer Bytyqi (15) til østerrikske Salzburg. Klubbene ble fredag enige om en overgang.

Bytyqi, som fyller 16 år i september, slår følge med Valon Berisha og Håvard Nielsen til Østerrike. De to 19-åringene skrev under for Salzburg forrige uke.

- Klubbene har sammen kommet fram til en løsning som ivaretar spillerens behov ved en overgang til Østerrike. Overgangssummen holdes mellom partene, skriver Sandnes Ulf på sitt nettsted.

Til TV 2 sier imidlertid Bytyqi at det er en misforståelse at han er klar for den østerriske klubben.

– Det er en misforståelse at jeg er klar for Red Bull, det er bare klubbene som er enige om en overgangssum, sier han til TV 2.

– Hvorfor går Sandnes Ulf da ut med dette, det virker som om alt er klappet og klart? spør kanalen.

– Det er sikkert fordi jeg er veldig positiv til det pappa og jeg fikk se i Salzburg, så de regner vel med at det går i orden til slutt, svarer 15-åringen.

Fortsatt gjenstår altså forhandling om Bytyqis personlige betingelser før kontrakten kan underskrives. Han var tidligere i uken i Salzburg for å se på forholdene i klubben. Han ytret da at han «likte det han fikk høre» fra direktørene i klubben.

28. mai i år ble midtbanespilleren tidenes yngste spiller i eliteserien da han kom inn mot Haugesund. Han har fått fire innhopp i eliteserien i år og er fast på landslagene for G15 og G16.

- For Sandnes Ulf vil dette bli en overgang vi er meget stolte over. Vi håper Zymer nå kan ta nye steg på fotballstigen, og han vil selvsagt alltid være velkommen tilbake til Sandnes Ulf en gang i fremtiden, heter det i uttalelsen fra klubben. (NTB / Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere