RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulland Andersen må under kniven

UNDER KNIVEN: Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen må opereres for et problem i lysken.
UNDER KNIVEN: Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen må opereres for et problem i lysken. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Strømsgodset-profilen Eirik Ulland Andersen må opereres i lysken og går glipp av kampen mot Tromsø.

Det skriver Eurosport.

– Dette har selvsagt hemmet meg litt. Jeg har spilt med noe smerter i oppkjøringen og i første serierunde, sier Ulland Andersen til Eurosport.no.

Han befinner seg nå i Tyskland hvor han skal gjennomføre operasjonen. Inngrepet for «gilmores groin», eller idrettsbrokk, er vanlig blant fotballspillere og handler om en skade på muskulaturen og bindevevet.

Pausen i Eliteserien som følge av landskampene mot Australia og Albania gjør at Ulland Andersen være klar igjen til seriekampen mot Brann 2. april. Da mister han i så fall kun seriekampen mot Tromsø 18. mars.

– På lang sikt vil det være lønnsomt. Selv om jeg ikke ønsker å skylde på skadene, har jeg ikke vært i stand til å bidra på hundre prosent, sier 25-åringen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere