RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulykkelige Cabaye håper på Premier League-retur

DEPRIMERT: Yohan Cabaye.
DEPRIMERT: Yohan Cabaye. Foto: Jean Catuffe
Yohan Cabaye har vunnet fem trofeer med PSG etter overgangen fra Newcastle, men lite spilletid har gjort 29-åringen deprimert.

Den franske midtbanestjernen forteller sportsavisen L'Equipe at han er inne i sin tøffeste periode som fotballspiller, og at han ikke ser for seg en ny sesong i Paris Saint-Germain.

- Jeg vil gjøre absolutt alt jeg kan om jeg fortsetter her, men ingenting vil forandre seg, sier ulykkelige Cabaye til avisen.

29-åringen, som kanskje er mest kjent for sin tid i Newcastle, har vunnet fem titler etter at han signerte for den franske storklubben i januar 2014, men har ikke klart å bli fast i Laren Blancs startoppstilling. Han har i tillegg slitt med skader mot slutten av sesongen.

Nå innser Cabaye at han kanskje må «ta et steg tilbake».

- Jeg hadde en fantastisk tid i England – i en liga som passet meg godt. Jeg skulle ønske ting kunne blitt annerledes her i PSG, men jeg må innse realitetene, sier Cabaye, som påpeker at han også kan ende opp i andre ligaer.

Midtbanespilleren og resten av det franske landslaget møter Albania til EM-kvalifisering lørdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere