*Nettavisen* Sport.

Ung måljeger imponerte for Godset

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Prøvespiller med to scoringer på 30 minutter.

03.02.14 17:51

STRØMSGODSET - DAUGAVA 5-1:

I løpet av vinteren har Strømsgodset mistet både Ola Kamara og Adama Diomande, to spisser som har bidratt med en god del scoringer de siste sesongene.

Enn så lenge har ikke drammensklubben hentet inn direkte ersattere for duoen, men på La Manga denne uken har klubben med flere prøvespillere.

Blant dem er Nest Sotra-toppscorer Tim Nilsen. Unggutten bøttet inn mål for klubben i 2. divisjon sist sesong.

Det var nettopp Godsets nye assistenttrener David Nielsen som var trener for Nest Sotra sist sesong og slik sett kjenner han Tim Nilsens kvaliteter svært godt.

I mandagens treningskamp mot FC Daugava Daugavpils fra Latvia fikk 21-åringen vist litt av det han kan foran mål.

Før mandagens møte i Copa del Sol sto begge de to lagene med seks poeng og fem plussmål i treningsturneringen, men det ble på ingen måte noen jevn kamp.

Ved pause ledet de regjerende seriemesterne i Norge med 2-0 etter scoringer av Peter Kovacs og Jørgen Horn.

Etter seksti minutter ble nevnte Tim Nilsen byttet inn. Med sin første berøring på ballen satte vestlendingen inn kampens tredje mål.

Laget fra Latvia reduserte en gang i andre omgang, men det hjalp lite, for ikke lenge etter sørget Mohamed Keita for 4-1, etter litt klabb og babb hos motstanderen.

På tampen fikk Nilsen igjen ballen i god posisjon og prøvespilleren noterte seg for sitt andre mål på den halvtimen han fikk på banen.

Dette betyr at Strømsgodset spiller finale i Copa del Sol. I samme gruppe tapte Haugesund 2-1 for danske Vestsjælland mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag