*Nettavisen* Sport.

Unggutt knuste Newcastle

Foto: (Scanpix/AP)

I sin tredje kamp fra start viste Victor Anichebe (18) hvilken spiller han kan bli for Everton.

Everton - Newcastle 3-0:

Nigerianske Victor Anichebe ga Everton ledelsen allerede etter ni minutter i lørdagens kamp mot Newcastle, men hvis vi skal tro manager David Moyes kom ungguttens andre scoring på grunn av en skikkelig skyllebøtte i pausen.

Kjeftet
- Han puttet som en midtspiss skal gjøre, men jeg ga ham en skikkelig skyllebøtte i pausen. Jeg synes ikke han gjorde nok i førsteomgang. Han burde ha jobbet hardere, og var delaktig i at vi fikk et straffespark i mot oss, sier Moyes til Sporting Life.

Newcastle og Obafemi Martins bommet imidlertid på sitt straffespark like før hvilen, og i det 58. minutt doblet Anichebe Evertons ledelse.

- Han fikk et mål før pause, og da han fikk sitt andre gjorde han nok for å stoppe kjeften på sin manager, spøker Moyes.

Phil Neville sørget for det tredje målet i det 62. minutt, på det som var en dårlig Newcastle-dag.

Misfornøyd
- Jeg er sikker på at David Moyes er veldig fornøyd med Evertons mål i dag, men jeg tror han forstår at jeg ikke er like glad over måten disse kommer på, sier en presset Newcastle-sjef Glenn Roeder.

Roeder er slett ikke fornøyd med sine bakre rekker, og varsler at nye spillere vil bli hentet inn i januar.

- Vi må få inn nye, defensive spillere. Vi har flere spillere på blokka som vi gjerne henter så snart det er mulig, sier Roeder.

Newcastle er nummer 13 med 25 poeng på 21 kamper. Everton er nå på syvende, med 31 poeng på 21 oppgjør.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.