*Nettavisen* Sport.

Unggutta imponerte for LSK

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Hadde ingen problemer med å overliste HamKam i LSK-hallen.

24.01.09 16:08

LILLESTRØM – HAMKAM 2-0:

Henning Bergs Lillestrøm er allerede godt i gang med sesongoppkjøringen til årets Tippeliga, og lørdag ventet HamKam på motsatt banehalvdel i LSK-hallen.

Og til tross for at hjemmelaget ikke stilte med sitt aller beste mannskap, var de likevel et nummer større enn fjorårets bunnlag i den norske eliteserien. LSK startet med flere unggutter, og flere av dem var med på å prege kampen.

André Hansen (keeper), Stian Ringstad (back), Mathis Bolly (spiss), og Tosaint Ricketts (spiss) fikk alle sjansen fra start for kanarifuglene.

Og etter en hendelsesfattig første omgang, sørget nettopp Mathis Bolly for LSK-ledelse i det 52. minutt. Spissen fikk servert et nydelig innlegg fra venstresiden, og styrte ballen inn i lengste hjørne.

Drøye kvarteret før slutt kom spikeren i HamKam-kista. Innbytter Kristoffer Tokstad ble dratt ned inne i feltet, og dommeren dømte straffe. Khaled Mouelhi ekspederte ballen i mål.

Gjestene fra Hamar hadde på ingen måte noen god dag på jobben. Spillerne slet med å finne hverandre, og adeccoligafavoritten ble etter hvert tydelig frustrert.

Lørdagens seier betyr at Lillestrøm så langt er ubeseiret i 2009. I årets første kamp slo de Nybergsund 1-0. Neste oppgave er hjemme mot Odd Grenland 30. januar.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag