RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unggutta sikret landslagsopptur

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
U21-landslaget åpnet EM-kvalifiseringen med seier borte mot Island.

Mens det norske folk fikk en solid nedtur med landslagets spill og resultat i Danmark, sørget U21-landslaget for at det i hvert fall ble en liten opptur på landslagssiden.

De norske U21-gutta tok en sterk 2-0-seier borte mot Island, og fikk dermed en best mulig start på sin EM-kvalifisering.

Joshua King sendte Norge i føringen etter 31 minutter, da han headet inn et godt innlegg fra Flamour Kastrati. King fikk muligheten til å doble ledelsen da Norge fikk straffespark, men Bundesliga-proffen bommet.

Mot slutten av kampen fastsatte Thomas Rogne sluttresultatet til 2-0, da han utnyttet et innlegg fra Vegar Eggen Hedenstad.

- Det var en skikkelig opptur for oss og en god start på kvaliken. Det ble en fysisk tøff kamp, men det var vi forberedt på og sto godt opp i duellene. Førsteomgang var jevn, mens vi var klart bedre etter pause. Da kunne vi scoret flere, sier U21-landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no

Treneren trekker fram flere spillere som viste seg fram fra en god side.

- Jeg synes midtstopperne Rogne og Strandberg var gode, i tillegg til at Markus Henriksen var bra i sin rolle. Joshua King var et angrep alene. Han truet rom, holdt på ballen, var kraftfull og scoret et flott mål. Jevnt over synes jeg alle var bra i dag, forteller Hansen.

Norges lag (4-5-1): Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Thomas Rogne, Stefan Strandberg, Joakim Våge Nilsen - Anders Konradsen, Valon Berisha, Markus Henriksen, Harmeet Singh, Flamur Kastrati (Mohammed Keita 87. min) - Joshua King

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere