RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester United har trukket seg fra en prestisjeturnering for ungdomslag i Nord-Irland. Det er mildt sagt lite populært blant arrangøren.
Manchester United har trukket seg fra en prestisjeturnering for ungdomslag i Nord-Irland. Det er mildt sagt lite populært blant arrangøren. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

United-avgjørelse vekker harme

Manchester United har trukket seg fra en prestisjeturnering for ungdomslag i Nord-Irland. Det er mildt sagt lite populært blant arrangøren.

United har sendt ungdomslag til turneringen Milk Cup i en årrekke, men bekrefter nå at de har trukket seg.

– Etter en grundig vurdering har vi valgt å ikke stille i år på grunn av sportslige og medisinske årsaker, skriver klubben i en uttalelse.

– Vi er veldig skuffede over at de har trukket seg, sier turneringsleder Victor Leonard og legger til:

– Det er et sjokk for oss og det er veldig kjedelig for alle United-supporterne i vårt område, som støtter klubben denne uken.

Ifølge turneringslederen skulle Uniteds nordirske stopper Paddy McNair stå for gruppetrekningen. Men også han har trukket seg.

Milk Cup avholdes i juli og har tidligere hatt stjerner som Ryan Giggs, David Beckham, Gary Neville og Paul Scholes som turneringsdeltakere. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere