RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-back ferdig for sesongen

Foto: AFP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
John O'Shea er ute med blodpropp.

John O’Shea har ikke vært å se på fotballbanen etter skaden han pådro seg i Irlands VM-kvalifiseringskamp mot Frankrike 18. november. Nå avslører Alex Ferguson at spilleren har fått blodpropp i det ene benet.

- Han har en forferdelig skade. Det er en av de uvanlige skadene. Det er som en strekk, bare mye verre. En mild strekk leges vanligvis på tre-fire dager, sier Ferguson til irske Independent.

- Problemet er at blodproppen har medført knuter, og når det skjer får du en forkalkning. Da er det en lang prosess å fjerne det. Han vil trolig gå glipp av resten av sesongen. Det er et hardt slag for gutten og ikke minst for laget – fordi han kan spille overalt, sier United-manageren.

- Når man ser på problemene vi har hatt i den bakre fireren denne sesongen, kunne han spilt alle kampene, fortsetter Ferguson.

Både Rio Ferdinand, Nemenja Vidic, Johnny Evans og Wes Brown har slitt med skader denne sesongen. Aldrende Gary Neville har hatt bedre dager på høyrebacken, mens Rafael ikke har slått ut i full blomst ennå.

Trolig må O’Shea belage seg på ni måneders pause fra fotballen. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere