RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-brev til Real og Barcelona

Sist oppdatert:
Manchester United avviser igjen at Ruud van Nistelrooy er på vei bort. Nå er klubben så lei alle spekulasjoner at de har sendt brev til både Barcelona og Real Madrid.

Fredag fortsatte spekulasjonene rundt den nederlandske stjernespissen. Nå er den engelske klubben lei alle ryktene.

- Ikke til salgs
- Jeg har skrevet brev til klubbene dette gjelder, og fortalt at Ruud ikke er til salgs. Vi vil at de skal være veldig klare over hvor landet ligger, og vil forsikre om oss at beskjeden blir fortstått, sier Uniteds administrerende direktør, David Gill, til klubbens egen TV-kanal.

- Vi kan ikke gjøre mer. Vi har alltid vært klare i denne saken, og fakta nå er de samme som de var forrige uke, uka før det, for tre uker siden og for fire uker siden. Ruud har fire og et halvt år igjen av kontrakten sin, og den kontrakten ble ikke inngått uten nøye planlegging, legger han til.

Barcelona bekrefter at de har mottatt brevet, men president Joan Laporta hevder at klubbledelsen aldri har vurdert å hente nederlenderen. Så spørs det om Uniteds brev er nok til å stoppe spekulasjonene.

Møtte pressen
Fredag møtter manager Alex Ferguson pressen. Med seg hadde han både Roy Keane og van Nistelrooy. Også Keane har blitt koblet bort fra Old Trafford de siste ukene.

- Historiene har vært dumme og farlige de siste to ukene. Det er ikke noe hold i ryktene, og jeg tror det er viktig at alle som har vært involvert får frem det. Med brevet ville vi understreke at Ruud blir. Det samme gjelder for Roy Keane, sa Ferguson.

- Det har stått at Roy skal til Celtic, at han har hatt en krangel med meg, og at jeg ikke har likt at han gjør comeback på landslaget. Det stemmer ikke, fortsatte Ferguson.

- Jeg skrev under en ny kontrakt i januar, og har allerede sagt at jeg ikke kommer til å dra noen steder. Jeg vil spille for klubben de neste fire årene, sa van Nistelrooy.

Nederlenderen starter trolig for United i helgas kamp mot Blackburn.

Her kan du lese om fredagens spekulasjoner rundt van Nistelrooy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere