RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-eiere krever gransking

Foto: Reuters
To av Manchester Uniteds aksjeeiere krever at klubben gransker flere av klubbens overganger - og samtidig stopper forhandlingene med Sir Alex Ferguson om ny kontrakt.

The Sunday Times hevder at John Magnier og JP McManus har skrevet brev til klubben angående de summene som har blitt betalt ut til agenter. De irske milliardærene har også krevd at United stopper samtalene om Alex Fergusons forlengelse av kontrakten

Men United benektet søndag at noe ureglementært har blitt gjort, og understreker at alle overgangene behandles av klubbdirektørene, i samråd med advokater.

Ingenting galt
– I likhet med alle andre fotballklubber, arbeider vi ofte med FIFA-agenter. Pengene som går til agenten er rapportert til Premier League og til børsen, sier United i en uttalelse.

Overgangene til Kleberson og Tim Howard har lenge vært diskutert, men man har ennå ikke funnet ut noe galt ved dem. Premier League sjef, Richard Scudamore, sier til BBC at alle detaljer rundt overganger blir rapportert slik at de vet hvor pengene går.

Nær ny avtale
Bakgrunnen for diskusjonene mellom de to stor-aksjonærene og Sir Alex Fergusson har ingenting med fotball å gjøre. Magnier og Ferguson har over lengre tid kranglet om rettighetene til hesten Rock of Gibraltar.

Denne krangelen har ført til spekulasjoner om Fergussons fremtid på Old Trafford. Men Gill insisterte i dag på at Ferguson er nær en enighet om ny kontrakt. En kontrakt som vil binde han til klubben frem til 2007.

- Vi er veldig nærme en ny avtale. De siste detaljene er ting mellom våre advokater, sier Gill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere