RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

United-ess vil til Spania

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds Nemanja Vidic er lei været i England.

Manchester Uniteds stopperkjempe, Nemanja Vidic, var en viktig del av klubbens store suksess forrige sesong og har etter hvert blitt en nøkkelspiller for Sir Alex Fergusons mannskap.

Nå avslører imidlertid serberen at han er misfornøyd med tilværelsen i England og at været er noe som plager ham enormt.

- Jeg vil aldri bli boende i England, det er helt sikkert. En sjelden gang får vi kanskje et lite glimt av sola, før det blir overskyet igjen, sier Vidic ifølge Sky Sports.

- Vinteren er forholdsvis mild, men om sommeren er temperaturen sjelden mer en 20 grader. For det meste er det regn, regn og regn, sier stopperen.

Vil til Spania
Vidic legger heller ikke skjul på at den dårlige trivselen åpner for at han kommer til å forlate Old Trafford i fremtiden.

- I fremtiden håper jeg å kunne prøve meg i en annen storliga. Jeg drømmer om Spania, for der er det i hvert fall ingen grunn til å klage på været, sier han.

- I England blir Manchester betegnet som regnbyen. Byens hovedattraksjon er togtabellen, der folk kan finne ut hvilke tog som går til byer med mindre regn.

Misliker livsstilen
Det er imidlertid ikke bare været som plager midtstopperen. Han har også problemer med å tilpasse seg den engelske livsstilen.

- Det er selvfølgelig ikke bare været jeg er misfornøyd med. I Serbia og Russland er levesettet ganske likt. I England er det helt annerledes og folk tar seg ikke tid til å nyte livet. Det var lettere for meg å tilpasse meg livet i Russland. I England har jeg ingen å prate med.

- Hele uken jobber engelskmennene hardt og snakker bare med andre folk i lunsjpausen. På kvelden drar de hjem og slapper av foran TV-en, slik at de er uthvilt til en ny arbeidsdag. Den eneste muligheten til å møte venner er i helgene, men for oss fotballspillere er dette de travleste dagene i uka, sier Vidic.

Og han fortsetter.

- Den første måneden var verst. Jeg bodde alene på et hotell og gikk bare ut for å trene. Jeg var i fred med å bli gal innenfor de fire veggene, sier serberen.

Vidic ble hentet til United fra russiske Spartak Moskva i januar 2006.

Les flere fotballnyheter her!

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere