Gå til sidens hovedinnhold

United-flopp håper på retur

Men har ikke hørt noe fra Premier League-klubben.

Portugiseren Bebe er av mange regnet som et av sir Alex Fergusons dårligste kjøp. Eller, men tanke på hvor lite han har fått muligheten til å vise seg fram er det vel mer riktig å si at det var et av Fergusons rareste kjøp i United.

I 2010 la skotten ganske mye penger på bordet for å signere den da helt ukjente angrepsspilleren og siden har vi egentlig ikke sett så mye til ham.

Han fikk noen få sjanser i sin første sesong i klubben, men imponerte ikke nevneverdig. Siden det har han vært utlånt til Besiktas og Rio Ave.

Nå er 23-åringen på lån i Pacos De Ferreira i hjemlandet Portugal og der har Bebe gjort det bra, Han har scoret ni mål på 31 opptredener for klubben.

Angriperen har ikke gitt opp en karriere i United.

- Jeg håper fortsatt på en retur til Manchester United, men ingen i klubben har tatt kontakt med meg, sier Bebe ifølge Sky Sports.

Intervjuet skal ha blitt gjort rett i etterkant av at Bebe scoret to mål i 3-1-seieren over Arouca lørdag kveld. Ifølge avisen A Bola skal det likevel ah vært en United-speider på plass for å følge spissen i nettopp denne kampen.

- Jeg er i god form og vil fortsette med det, sier Bebe videre.

Spilleren har ett år igjen av kontrakten med United.

Sjekk Bebes perlemål mot Arouca:

HTML EMBED
Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken