RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tony Marshall / Pa Photos

United forlenger med Lindegaard

Sist oppdatert:
- Glad for at Sir Alex Ferguson har troen på meg.

Anders Lindegaard, som United hentet fra Aalesund, ga David de Gea hard kamp om keeperplassen forrige sesong. Hadde det ikke vært for en skade i månedsskiftet januar/februar, da han var førstekeeper, så kunne han fort hatt plassen ut sesongen.

Blir værende til 2016
Nå har dansken signert en ny fire års avtale på Old Trafford. Han vil derfor bli værende i United fram til sommeren 2016.

- Jeg er veldig fornøyd med å skrive under på en ny kontrakt. Jeg er stolt over at manageren har vist meg den tilliten. Det er ingen andre steder i verden jeg heller ville vært og ingenting gjør meg mer stolt enn å bære Manchester United-drakta, sier Lindegaard til klubbens hjemmeside.

- Konkurransen er tøff, men det skal den være i en klubb som denne. Det gjør oss bare bedre både individuelt og som lag, legger han til.

Dansken imponerte i forrige sesong, før en kneskade endte sesongen tidlig.

Siden David De Gea har spilt for Spania i OL, har Lindegaard vært førstelagskeeper i Uniteds oppkjøringskamper før sesongen.

- Jeg er overlykkelig
United-manageren Sir Alex Ferguson er fornøyd med at Lindegaard har forlenget kontrakten sin og mener at han har forbedret seg enormt mye siden han ble med i klubben.

- Han er relativt ung til keeper å være, men har utviklet seg en masse siden han kom hit. Han gir oss også sunn konkurranse på keeperplassen, selv om det gir meg hodebry, sier manageren.

- Jeg er overlykkelig over at han har skrevet under på en ny kontrakt, og også over at han har returnert fra sommerferien i god form, avslutter Ferguson.

Lindegaard har spilt 13 kamper for United etter at han debuterte for klubben i januar 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere