*Nettavisen* Sport.

United frikjent for iPod-bruk

Foto: (Reuters/Scanpix)

- Ikke ulovlig å bruke iPod.

02.03.09 20:29

- Dette er tett opp til det jeg vil kalle et grensetilfelle, og vil helt klart bli diskutert, sa den norske dommersjefen, Rune Pedersen, til Nettavisen, etter at det kom frem at Ben Foster og keepertrener Eric Steele hadde brukt en iPod til å studere Tottenham-spilleres straffeskyting rett før straffesparkkonkurransen i ligacupfinalen mot Tottenham.

Men nå har det engelske fotballforbundet (FA) talt, og konklusjonen er at Foster og Steele ikke har gått over streken med iPod-bruken.

- Det som skjedde er ikke et regelbrudd, og derfor vil vi ikke etterforske saken nærmere, sier en talsmann for FA, ifølge Reuters.

Så spørs det hvor lenge det blir fritt frem for å bruke iPoden som et taktisk redskap. All radiokommunikasjon mellom spillere og støtteapparat er fra før forbudt, og det er ingen hemmelighet at FIFA-president Sepp Blatter er en motstander av nymotens teknologi.

Tidligere har han stått steilt imot forsøkene på å innføre bruk av videodømming for å avgjøre om ballen har vært over mållinjen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.