Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United gikk amok

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Kalassifre da Manchester United spilte sin siste kamp før seriestart, men dårlig nytt for Michael Carrick.

AIRTRICITY LEAGUE XI-MANCHESTER UNITED 1-7: Mange holder Manchester United som den største favoritten til årets ligagull. Ikke for uten grunn, ser det ut til.

Onsdag spilte Manchester-giganten sin siste oppkjøringskamp for sommeren da de møtte et sammensatt, irsk lag, og Sir Alex Fergusons mannskap ga seg ikke før det sto sju på resultattavla. Park Ji-Sung startet målshowet allerede før kvarteret var spilt, og derfra og inn rant målene inn like regelmessig som sandkornene i et timeglass. Michael Owen doblet etter en snau halvtimes spill, men det var etter sidebyttet at det virkelig tok av.

I sentrum av begivenhetene: Nyervervelsen Javier Hernandez.

Meksikaneren scoret på sine første ballberøring etter innhoppet i pausen da han løp inn et innlegg fra Antonio Valencia, og kunne dermed notere seg for sin tredje scoring på tre United-kamper. Pasningslegger Valencia noterte seg like etterpå for Uniteds fjerde, før Park Ji-Sung, Jonny Evans og et straffespark fra Nani sørget for 7-1 i protokollen.

Eneste skår i gleden for United var at Michael Carrick hinket ut med en skade midtveis i førsteomgangen, skiver Manchester Evening News.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!