United gikk amok

Foto: Scanpix

Kalassifre da Manchester United spilte sin siste kamp før seriestart, men dårlig nytt for Michael Carrick.

04.08.10 23:26

AIRTRICITY LEAGUE XI-MANCHESTER UNITED 1-7: Mange holder Manchester United som den største favoritten til årets ligagull. Ikke for uten grunn, ser det ut til.

Onsdag spilte Manchester-giganten sin siste oppkjøringskamp for sommeren da de møtte et sammensatt, irsk lag, og Sir Alex Fergusons mannskap ga seg ikke før det sto sju på resultattavla. Park Ji-Sung startet målshowet allerede før kvarteret var spilt, og derfra og inn rant målene inn like regelmessig som sandkornene i et timeglass. Michael Owen doblet etter en snau halvtimes spill, men det var etter sidebyttet at det virkelig tok av.

I sentrum av begivenhetene: Nyervervelsen Javier Hernandez.

Meksikaneren scoret på sine første ballberøring etter innhoppet i pausen da han løp inn et innlegg fra Antonio Valencia, og kunne dermed notere seg for sin tredje scoring på tre United-kamper. Pasningslegger Valencia noterte seg like etterpå for Uniteds fjerde, før Park Ji-Sung, Jonny Evans og et straffespark fra Nani sørget for 7-1 i protokollen.

Eneste skår i gleden for United var at Michael Carrick hinket ut med en skade midtveis i førsteomgangen, skiver Manchester Evening News.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.