RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-heltene hyllet Ferguson

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Tidligere United-stjerner hyllet Sir Alex Ferguson.

Det var et celebert selskap som hadde møtt opp på Old Trafford for å hylle sir Alex Ferguson da en statue ble avduket til ære for United-manageren fredag.

Blant gjestene som var til stede var Ole Gunnar Solskjær, Dwight Yorke, Andy Cole, Ruud van Nistelrooy, Eric Cantona og Edwin van der Sar.

Hilsen fra Ronaldo og Beckham
Cristiano Ronaldo var en av de som ikke hadde anledning til å komme, men hadde spilt inn en hilsen til sin gamle sjef, som ble vist på storskjerm.

- Du fortjener dette 100 prosent etter det du har gjort. Jeg skulle ønske jeg var der, men som du vet er timeplanen min ganske full, sa Real Madrid-stjernen ifølge Daily Mail.

Heller ikke David Beckham hadde mulighet til å være med på avdukingen, men akkurat som Ronaldo, hadde engelskmannen spilt inn en hilsen.

- Beklager at jeg ikke kan være der på denne herlige dagen. Tiden min i Manchester United var utvilsomt den beste i min karriere, og jeg verdsetter de øyeblikkene, sa David Beckham.

Rivalene José Mourinho og Arsène Wenger hadde også sendt en hilsen til den legendariske manageren.

- Jeg overvinner døden
Ferguson var også selv på talerstolen og takket de som hadde møtt opp for å hylle ham.

- Normalt sett dør folk før de får sin statue. Jeg overvinner døden, dette er et veldig stolt øyeblikk, sa 70-åringen spøkefullt ifølge Sky Sports.

Skotten mener selv han er privilegert som har hatt muligheten til å jobbe med så mange dyktige folk gjennom sin karriere som manager i United.

- Det har vært en fantastisk reise. Jeg har trent så mange gode spillere og noen av dem er her i dag. De burde faktisk laget en statue av alle dem. De har vært fantastiske.

- Jeg har vært veldig privilegert som har hatt en sånn gjeng å jobbe med fra 1986 og fram til i dag. Det har gitt meg enorm glede.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere