RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United holder pusten etter van Persie-skade

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Spissen måtte forlate banen i Nederlands VM-kvalifisering.

Det har vært landslagspause over hele fotballverden, og klubbene er livredde for å få tilbake ødelagte knær og strekte lårmuskler når spillerne de nærmeste dagene returnerer til sine arbeidsgivere.

Manchester United er en av klubbene VM-kvalifiseringen ser ut til å ha gått hardt ut over.

Tirsdag kom den verst tenkelige nyheten. Robin van Persie, som for alvor har innfridd i United-trøya etter overgangen fra Arsenal, og allerede scoret fire mål, måtte forlate banen under Nederlands kvalifiseringskamp mot Ungarn. Det skal dreie seg om en skade i lårmuskelen.

Omfanget er foreløpig uvisst, og gjengen på Old Trafford holder nå pusten. Nederlands landslagssjef, Louis van Gaal, gjør sitt for å roe ned engelskmennene, og hevder han kun byttet ut van Persie for å være på den sikre siden.

- Det virket ikke som det er noe alvorlig, men vi ønsket ikke å ta noen sjanser, sier han, ifølge Sky Sports.

Det er uvisst om van Persie kan spille helgens kamp mot Wigan.

Det samme gjelder for United-sensasjon Shinji Kagawa, som måtte sette seg på benken allerede under oppvarmingen før Japans viktige kamp mot Irak fredag, grunnet smerter i korsryggen. 23-åringen var tilbake på landslagets treningsfelt mandag, men måtte gi seg før økten var over. Kagawa måtte også stå over tirsdagens kvalifiseringskamp, og nå står også han i fare for å miste helgens Premier League-kamp.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere