*Nettavisen* Sport.

United-legende forsvarer Raheem Sterling

TAKKET NEI TIL LANDSKAMP: Raheem Sterling følte seg for sliten til å spille. Det har skapt sterke reaksjoner. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Mener at flere burde ha gjort som Liverpool-yndlingen.

Raheem Sterling trakk seg fra spill i Englands landskamp mot Estland og begrunnet dette med at han var sliten.

Dette har opprørt mange fotballfans.

Rio Ferdinand (35), som har spilt 81 landskamper for England og 312 ligakamper for Manchester United, forsvarer den unge Liverpool-spilleren.

- Engelske spillere er normalt for stolte til å gjøre dette, i motsetning til våre utenlandske venner. For eksempel kunne (Carlos) Tevez komme inn enkelte dager og sitte på massasjebordet mens laget trente. «Jeg er sliten». På kampdag var han full av energi, sier Ferdinand via sin twitterkonto, @rioferdy5.

Midtstopperen mener at flere burde ha gjort som Sterling. Kanskje ville dette ha påvirket Englands resultater i mesterskap til det positive?

- Med mer hvile på de rette tidspunktene under sesongene, kunne Rooney gått inn i turneringer for England 100 prosent opplagt. For stolt, igjen. Det samme kan sies om (Steven) Gerrard, (Frank) Lampard, John Terry, Ashley Cole og meg selv. Alle var for stolte til å stå over en trening eller en kamp, uten tanke for det store bildet.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED


Han konkluderer også med at de mange negative responsene skyldes at fotballfans mener at fotballspillere ikke har lov til å bli slitne, siden de tjener så mye penger.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.