RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-legender kjøper fotballklubb

THE CLASS OF '92: Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt, Ryan Giggs, David Beckham og Gary Neville var til stede da filmen om deres karrierestart i United hadde premiere på Odeon i London i desember.
THE CLASS OF '92: Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt, Ryan Giggs, David Beckham og Gary Neville var til stede da filmen om deres karrierestart i United hadde premiere på Odeon i London i desember. Foto: Doug Peters (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det er kanskje ikke denne nyheten United-fansen vil ha?

Torsdag slo den engelske tabloidavisen The Sun stort opp at flere spillere i Manchester Uniteds gylne 92-årgang skulle gå sammen om å kjøpe Old Trafford-klubben fra Glazer-familien.

David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt, brødrene Gary og Phil Neville spiller hovedrollene i den høyaktuelle filmen «Class of '92», som handler om nettopp disse spillernes gjennombrudd og suksess i Manchester United.

Disse seks stjernene vil nok bli tatt bedre imot av United-fansen enn dagens eiere, som er svært upopulære i Manchester. Påstanden fra The Sun er imidlertid ikke bekreftet fra noe hold.

Det som derimot er bekreftet, er at fem av disse spillerne har inngått en avtale om å kjøpe ikke-liga-klubben Salford City.

Giggs, Scholes, Butt og Neville-brødrene har gått sammen om dette prosjektet.

- Vi ønsker å bruke vår fotballerfaring og kunnskap til å foredle unge talenter, sier Giggs ifølge BBC.

Avtalen er inngått, og trenger nå bare en godkjennelse fra fotballforbundet og Northern Premier League før den kan sluttføres. Det skjer trolig i løpet av sommeren.

- Salford City representerer de tidligere årene, besluttsomheten, sulten, entusiasmen, lysten og fotballånden, og jeg er ekstremt begeistret over dette prosjektet, sier Gary Neville.

Salford ligger på 11.-plass i Northern Premier Leagues førstedivisjon nord, som er det åttende nivået i engelsk klubbfotball.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere