United med sjokktap

Foto: Ian Hosgson (Reuters)

Etter å ha vært høyt oppe i skyene etter seieren mot Arsenal sist, falt United lynraskt ned på bakken igjen mot Portsmouth.

30.10.04 22:44

Portsmouth - Manchester United 2-0: Kampfakta

Bortelaget fra Manchester gikk ut i høyt tempo, og satte Portsmouth under press direkte. Cristiano Ronaldo hadde tre muligheter, og keeper Shaka Hislop måtte i aksjon for å stoppe Alan Smiths heading.

Det tok tid før Portsmouth kom inn i kampen, men mot slutten av første omgang begynte de så smått å true de røde.

Det var likevel ingen tvil om at det av sjefene var Harry Redknapp som hadde mest grunn til å være fornøyd med 0-0 til pause.

Ikke Uniteds dag
Og sjansesløsingen til United straffet seg. Dommeren dømte straffe til Portsmouth da Fuller ble holdt igjen av Rio Ferdinand. Veteranen David Unsworth satte inn 1-0 med venstrefoten.

Like etter headet Ronaldo ballen i stolpen, og Smith lyktes heller ikke i å score på returen. Det var tydligvis ikke Uniteds dag.

I stedet satte hjemmelaget inn 2-0 ved spissen Yakubu. Da hadde Sir Alex Fergusons frusterte spillere ikke mer å svare med.

Snakk om nedtur etter å ha stoppet Arsenals 49 kamper lange rekke uten tap forrige helg.

- Vi misset på et utrolig antall sjanser, og det var ganske enkelt ikke bra nok, sa Sir Alex til Sportinglife etter kampen.

- Dette ødelegger totalt hva som skjedde i forrige uke mot Arsenal, sa en misfornøyd Ferguson. - Det er fryktelig skuffende.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag