Gå til sidens hovedinnhold

- United ønsker Real Madrid-stjerner

David Moyes og Manchester United fortsetter jakten på en midtbanespiller for å styrke stallen før overgangsvinduet stenger.

Manchester United skal ha kontaktet Real Madrid angående Luka Modric eller Mesut Özil, ifølge ESPN.

En av disse Real Madrid-spillerne skal være en av tre spillere United ønsker å signere før transfervinduet stenger i 2. september, med en kreativ midtbanespiller som hovedprioritet.

Det spekuleres i at Real Madrid sterkt ønsker å hente Gareth Bale til klubben, og derfor kan være interessert i å selge Modric eller Özil for å frigi litt ekstra økonomiske midler for å hente Tottenham-spilleren, selv om den spanske klubben i utgangspunktet skal ha råd til å hente Bale. Özil skal være godt likt av Real Madrids klubbpresident Florentino Perez. Det er derfor trolig at Modric kan være en spiller Ancelotti og Real Madrid kan la forsvinne fra hovedstadsklubben.

- Ser på flere spillere
Manchester United har i hele sommer jaktet en kreativ midtbanespiller og har forsøkt å hente flere nye spillere, blant annet Cesc Fabregas, men klubben har ikke lyktes ennå.

- Vi jobber veldig hardt med å hente spillere før vinduet stenger. Vi ser på flere spillere og vil vi fortsette med å gjøre det, sier Moyes til ESPN FC på torsdagens Premier League-kickoff i London.

Etter å ha fått to bud på Fabregas avslått tidligere i sommer, blusset ryktene om den tidligere Arsenal-spilleren og Manchester United, opp igjen onsdag, men nå skal United altså ha rettet blikket vestover i Spania.

- Et vanskelig overgangsvindu
Med bare to dager igjen til Premier League-starten har United kun kjøpt den unge høyrebacken Guliermo Varela, og Manchester United-supporterne blir mer og mer bekymret for om klubben i det hele tatt vil klare å signere spillere.

- Jeg håper vi skal klare å få inn noen spillere i tide. Dette har hele tiden vært et vanskelig overgangsvindu for meg. Jeg begynte i klubben først 1. juli, noe som har gitt meg lite tid, forklarer Moyes.

Det ryktes også at Evertons midtbanespiller og David Moyes tidligere spiller, Marouane Fellaini er lysten på en overgang til sin gamle trener og Manchester United, men Everton-trener Robert Martinez sier at klubben for øyeblikket kun fokuserer på å få inn nye spillere til klubben.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus