*Nettavisen* Sport.

United-sjefen lover nye storkjøp

KJØPER FLERE: Manchester United vil ha flere profiler. Foto: Martin Rickett (NTB scanpix)

Skrur ikke igjen pengekranen.

13.10.15 19:11

Manchester United har brukt mye penger på nye spiller de siste sesongene og folk som Memphis Depay, Angel Di Maria (nå solgt), Marcos Rojo, Luke Shaw og Ander Herrera har ikke kommet på billigsalg.

United er imidlertid én av få klubber i Europa med en såpass sterk økonomi at store overgangssummer for spillerne kan forsvares.

I et såkalt Fan Forum, gjengitt av Daily Mail tirsdag, lover United-direktør Ed Woodward at klubben skal fortsette å bruke penger.

Ifølge avisen sier Woodward at United skal «fortsette å hente spillere som styrker laget og samtidig belønne unge talenter».

Woodward trekker blant andre fram unggutten Andreas Pereira som en ung spiller som klubben ønsker å satse på i årene som kommer.

Det var under et møte med fansen på Old Trafford at Woodward uttalte dette. Han kunne også fortelle at han har regnet seg fram til at Premier League-klubben ble koblet med over 100 spillere i media i sommer.

Totalt hentet United seks nye i sommervinduet.

Klikk på bildet for å forstørre.

LOVNADER: Fra United-boss Ed Woodward. Foto: Eamonn & James Clarke (PA / NTB scanpix)

Med Champions League-fotball denne sesongen venter Woodward at Uniteds inntekter skal øke ytterligere dette året og spår at klubben kan dra inn over 500 millioner pund i dette finansielle året.

Det vil nok i så fall gjøre klubben enda sterkere på overgangsmarkedet.

Ifølge Daily Mail har United brukt mer enn 250 millioner pund på nye spillere etter at Louis van Gaal overtok som manager i klubben.

I sommer kom spennende tilvekster som Anthony Martial, Memphis Depay og Morgan Schneiderlin inn porten på Old Trafford.

Samtidig solgte også klubben en rekke spillere. Robin van Persie, Nani og Di Maria var blant de som forsvant..

Det lyder nok som fin musikk i ørene på fansen at klubben også i kommende vinduer vil satse på å hente inn nye storfisk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag