RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-sjokk gir nye toaletter

SJOKKERTE: Cambridge spilte uavgjort mot Manchester United.
SJOKKERTE: Cambridge spilte uavgjort mot Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Kjærkomne penger for lilleputten.

Lille Cambridge holdt Manchester United til 0-0 i FA-cupen fredag. Pengene de tjener på omkampen, skal klubben bruke på annet enn fest og moro.

Cambridge, som er nyopprykket til nivå fire i engelsk fotball, leverte en imponerende forestilling da de holdt Louis van Gaals mannskap til uavgjort på hjemmebane. Dermed skal de to lagene møtes på Old Trafford.

Det betyr klingende mynt i kassen for den lille klubben, ettersom reglene i FA-cupen sier at klubbene skal dele billettinntektene.

Kombinert med pengene laget får for å bli vist på TV, kan det ende i en gevinst nær 1 million pund (11,5 millioner kroner) for Cambridge. Det tilsvarer en stor del av lagets budsjett. Men bruken av bonuspengene er absolutt nøktern.

- Jeg håper vi kan få pusset opp stadion, og at vi nå kan sørge for å få ordnet opp toalettene. Å fikse toalettene og kioskene, det er det vi tenker å bruke pengene på, sier styreformann Dave Doggett.

Cambridge var bare én av mange småklubber som leverte overraskelser i FA-cupens fjerde runde. Bradford slo lørdag ut Chelsea, mens Middlesbrough fra nivå to senket Manchester City. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere