RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-spiller: - Jeg vil bue på Tevez

Foto: AFP/ Scanpix
Sist oppdatert:
Følelsene bygger seg opp før helgens Manchester-duell.

Manchester United-forsvarer Patrice Evra har ennå ikke kommet over at Carlos Tevez dro. Han ble ganske så sjokkert da Tevez dro til erkerivalen Manchester City, til tross for flere forsøk på å overtale argentineren til å bli i United.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nå møtes de to Manchester-lagene til duell. Sannsynligvis blir det uten Carlos Tevez, som fremdeles sliter med skaden han pådro seg under Argentinas landslagskamp mot Paraguay.

Evra truer likevel med å bue ut Tevez, hvis han blir frisk nok til å spille kampen.

- Han er en god fotballspiller og han respekterer United. Fansen elsket ham. Jeg vet ikke om de kommer til å bue ham ut, men jeg har uansett sagt til ham, - hvis de buer på deg, vil jeg bue sammen med fansen, sier han til Daily Mail.

Uansett hvor dramatisk det høres ut, Tevez og Evra er gode kompiser, og det er nok ment med et glimt i øyet.

- Vi har tullet litt med tekstmeldinger til hverandre. Han fortalte meg at de kom for å vinne her (på Old Trafford). Jeg kommer til å avvente mottakelsen han får fra United-fansen, men jeg tror likevel at Carlito vil gjøre en god jobb for Manchester City.

Franskmannen håper at Tevez blir frisk nok til å spille Manchester-derbyet. Med Manchester City- og Arsenal-kampen friskt i minne, kan man forvente en tøff kamp, med overivrige supportere, tente spillere og managere og selvfølgelig, et stort oppbud av sikkerhetspersonale.

Se kompisene Evra og Tevez feire bursdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere