RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-spiller dratt ut av brennende bilvrak

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Under etterforskning i Portugal for fyllekjøring.

Manchester Uniteds Anderson skal ha vært involvert i en bilulykke i Portugal i helgen, melder The Guardian.

Midtbanespilleren skal ifølge avisen ha blitt dratt bevisstløs ut av et brennende bilvrak etter en krasj søndag morgen. Hendelsen er nå under etterforskning av politiet i Portugal.

Den tidligere Porto-spilleren, som ble hentet til Old Trafford for to år siden, tilbrakte flere timer på sykehuset som en følge av bilkræsjet. Øyenvitner kan fortelle at Manchester United-spilleren ble dratt ut av bilvraket bare minutter før kjøretøyet eksploderte.

22-åringen skal ha vært ute å festet på nattklubben Sardinho Biba i forkant av hendelsen. Selve ulykken inntraff søndag morgen rundt klokken åtte på morgenen. Sammen med Anderson skal det ha vært to andre i bilen. En brasiliansk kvinne og en mannlig venn. Det er ikke kjent hvem som kjørte bilen, men pressen spekulerer i at sjåføren har vært påvirket av alkohol.

Alle tre ble brakt til St. Mark's sykehus hvor de fikk behandling for skadene. Skadene var hjernerystelser, whiplash og sjokk.

- De hadde bare mindre skader, uttalte sykehusets talsmann.

Anderson er godt kjent for sin appetitt for fest og moro, og har flere ganger havnet i trøbbel med manager Sir Alex Ferguson for sin utagerende livsstil. Det har tidligere svirret rykter om at skotten har fått nok av brassens oppførsel, men enn så lenge er han en del av United-stallen. Hvorvidt skotten vil sette pris på helgens episode, gjenstår å se.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere