RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-spiller tatt ut for Norge

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Joshua King er med i den norske landslagstroppen.

Den norske spissen Joshua King ble mandag tatt i ut landslagstroppen som skal møte Island og Slovenia i VM-kvalifiseringen.

Manchester United-spilleren har tidligere U21-landskamper for Norge og slutter seg til landslagstroppen som samles i Oslo tirsdag.

- Joshua har stor fart og en spisskompetanse som er litt annerledes enn hva de øvrige offensive spillerne har, sier landslagssjef Egil Drillo Olsen til fotball.no.

- Totalt sett ønsket vi en offensiv spiller til i troppen, sier landslagssjefen om Manchester United-spilleren

Norge spiller VM-kvalifiseringskamp borte mot Island 7. september, og hjemme mot Slovenia 11. september.

King kom til Manchester United i 2008 fra Vålerenga som 16-åring, men har vært mye på utlån siden han kom til den engelske storklubben.

I 2010 var han hos Preston North End, i 2011 hos den tyske klubben Borussia Mönchengladbach og forrige sesong var han hos Hull i The Championship.

King har representert Norge på de fleste nivåer for aldersbestemte landslag, men har enn så lenge ikke debutert for A-landslaget.

Han har så langt kun én opptreden for A-laget til Manchester United. Det skjedde i ligacupen tilbake i 2009 mot Wolverhampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere