RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DÅRLIG FORM: Robin van Persie sliter med formen.
DÅRLIG FORM: Robin van Persie sliter med formen. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix)

United-stjerne i bråk med van Persie

Sist oppdatert:
Barket sammen på trening.

I sommer kom unggutten Memphis Depay inn porten hos Manchester United, mens veteranen Robin van Persie dro til tyrkisk fotball.

Begge spiller for Nederlands landslag.

De oransje har slitt voldsomt i den pågående EM-kvalifiseringen og den stolte fotballnasjonen står i fare for å gå glipp av EM i Frankrike.

Nederland møter Tsjekkia i den siste og avgjørende gruppekampen tirsdag kveld og må vinne kampen for at EM-håpet skal holdes i live.

Oppkjøringen til de siste kampene har imidlertid ikke vært optimal og på trening skal stjernene Depay og van Persie ha barket sammen, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd i forkant av møtet med Kazakhstan.

- Pratet om det
De to skal ha hatt en opphetet ordveksling på treningsfeltet.

Det har i ettertid blitt spekulert i at van Persie ble vraket til den kampen på grunn av kranglingen med Depay. Den tidligere storspilleren avviser imidlertid at det er grunnen til at spissen ble henvist til benken.

- Vi har pratet sammen om det som skjedde på feltet, men det har ingenting med min avgjørelse om å utelate van Persie, sier han.

- Det var en diskusjon på trening om en ball som burde vært spilt annerledes. Det er slik som skjer. Noen ganger tenker spillerne forskjellig på trening. Det har skjedd og vi er ferdig med det, sier trener Blind.

Treneren sier videre at han ikke brukte van Persie i forrige kamp, fordi Fenerbahçe-proffen rett og slett ikke er i god nok fysisk form.

Play off-plass
Nederland er kun nummer fire i sin gruppe med 13 poeng når én kamp gjenstår. Island topper gruppen og er allerede klare for EM.

I tillegg til å slå Tsjekkia tirsdag, er nederlenderne også avhengig av resultater i andre kamper for å sikre seg en play off-plass.

Dette er ikke første gangen at det er internt bråk i Nederlands tropp og ved flere anledninger har det vært amper stemning i troppen.

Flere stjernespillere, blant annet van Persie, har også tidligere vært involvert i konflikter og uenigheter på landslagsoppdrag.

EM-kvalifiseringen følger du i Nettavisens livesenter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere