*Nettavisen* Sport.

United-stjerne stjal smultring

Foto: Getty Images

Sir Alex Ferguson kommer trolig til å bli rasende.

30.09.11 08:52

Manchester Uniteds nye stjernekeeper David de Gea har måttet svare for noen glepphendte opptredener i Premier League. Nå viser det seg at hans største problem ikke er ting han slipper, men ting han ikke klarer å slippe.

Nylig måtte han svare for sikkerhetsvakter på Tesco i Altrincham utenfor Manchester etter at han forsynte seg av smultringene der.

Den klåfingrede keeperen tjener angivelig rundt 630.000 kroner i uka, men ville åpenbart ikke betale elleve kroner for en glasert smultring.

I stedet spiste han den inne i butikken. Det samme gjorde den ene av hans to spanske følgesvenner.

- De var ikke veldig forsiktige. De spradet inn mens de snakket høylydt på spansk. Sikkerhetsvaktene som overvåker kameraene så at to av dem tok en smultring hver ut av en Krispy Kreme-eske. Utrolig nok forsøkte de etterpå å forlate butikken uten å betale, eller kjøpe noe annet, for den saks skyld, sier en kilde til The Sun.

Vaktene stoppet de Gea og hans spanske følge, og tok dem med inn på et bakrom, hvor de angivelig fikk en kraftig verbal overhøvling.

Ifølge The Suns kilde så de Gea «rimelig flau ut».

Politiet ble ikke tilkalt.

- En kunde ble snakket til av vårt sikkerhetsteam og saken ble løst på stedet, sier en talsmann for Tesco.

David de Gea regnes som en av Europas beste keepere i sitt alderskull. Han ble kjøpt fra Atletico Madrid for rundt 160 millioner kroner i sommer, ettersom Edwin van der Sar la opp etter forrige sesong.

Etter en trøblete start i United-drakten har de Gea spilt seg opp og fått ros for sine siste opptredener. På banen, vel å merke.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag