RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-stjernens familie truet med våpen

LEI AV TRUSLENE: Manchester Uniteds Marcos Rojo.
LEI AV TRUSLENE: Manchester Uniteds Marcos Rojo. Foto: Paul Ellis (Afp / NTb scanpix)
Sist oppdatert:
Lever i konstant frykt.

Forsvarsspilleren Marcos Rojos tjener gode penger på å spille i Manchester United, men det setter familien hans i hjemlandet Argentina i fare.

Rojos familie har nemlig blitt et mål for kriminelle på jakt etter store utbetalinger. Rojo tjener rundt 200.000 pund i måneden i United.

Stjernens mor skal ha blitt truet med pistol av tyver og faren skal ha blitt banket opp av folk som ønsker å presse familien for sønnens penger.

Mannen som kostet United 16 millioner pund i fjor sommer, kommer fra fattige kår i Argentina og familien holder altså fortsatt til i tangolandet.

Også Rojos gudsønn og søsteren Sol skal ha blitt truet av kriminelle i familiens hjemby La Plata, en liten og nedslitt by nær Buenos Aires.

Det er søsteren Noelia som nå snakker ut om frykten, ifølge The Sun.

- Vi er alltid redde. De komme etter oss, på grunn av Marcos, sier hun.

- De vet hvor vi bor, alle vet det. Vi har tatt alle forhåndsregler og vi tør ikke åpne døren lenger. Ikke for noen, forteller den vettskremte søsteren.

Familien har rett og slett gjort hjemmet til et fort.

- Vi måtte sette ekstra bjelker på døren og vinduene. Det er farlig å være i familie med Marcos Rojo. Vi ønsker likevel ikke å reise herfra. Det er vårt hjem.

Rojo har selv gått ut i sosiale medier og fordømt det som skjer med familien hans i hjemlandet. Han krever nå at politiet tar ansvar.

- De slo faren min, og rettet våpen mot moren min, søsteren min og min gudsønn. Han er bare ett år. Jeg er lei av dette nå, skriver Rojo.

Argentineren kom til United fra Sporting i Lisboa sist sommer. Han har tidligere spilt for Estudiantes i hjemlandet og Spartak Moskva i Russland.

Rojo spilte også en viktig rolle for Argentina under VM i Brasil i 2014.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere