RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-stjernens rørende melding til fansen


GA LYD FRA SEG: Luke Shaw brakk beinet i møtet med PSV.
GA LYD FRA SEG: Luke Shaw brakk beinet i møtet med PSV. Foto: Andrew Couldridge (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Brakk beinet i Champions League-kamp.

PSV EINDHOVEN - MANCHESTER UNITED 2-1:

Oppgjøret mellom PSV og Manchester United i Champions League tirsdag kveld ble ikke den fotballfesten mange nok hadde håpet på.

United var borte fra den gjeveste europacupen sist sesong og mange fans hadde nok gledet seg til comebacket, men etter et kvarters spill kom et stort skår i gleden. Unggutten Luke Shaw ble taklet av Hector Moreno og TV-bildene var av det stygge slaget. Shaw brakk beinet i situasjonen.

United-spilleren fikk behandling ute på banen i lang tid, før han ble fraktet av banen på båre og deretter kjørt direkte til sykehus.

Takket fansen
Lagkameratene sto rystet og så på, mens den tidligere Southampton-spilleren vred seg i smerte ute på banen under behandlingen.

En snau time senere sendte imidlertid det 20 år gamle supertalentet en hilsen og takk til fansen via det sosiale nettstedet Twitter.

«Takk for alle fine meldinger. Ord kan ikke beskrive hvor knust jeg er, men veien tilbake starter her og nå. Jeg vil komme tilbake sterkere».

Shaw slet mye med skader sist sesong, men har vært i glimrende form så langt denne høsten og skaden vil nok være et hardt slag for United.

Chris Smalling sa følgende om Shaw etter kampen.

- Jeg så ikke situasjonen, men flere av de andre gjorde det. Det var trist og vi ønsker å vite hvordan det går med han, sier kapteinen ifølge BBC.

Ifølge The Mirror skal Shaw ha pådratt seg et dobbelt brudd i beinet og han vil bli fraktet til sykehus i Manchester for en operasjon.

Om 2-1-tapet sa Smalling følgende:

- Vi var ikke effektive nok på siste tredjedel av banen. I første omgang scoret PSV på sin eneste sjanse. I andre omgang straffet de oss på en kontring. Det er skuffende og vi har mye å jobbe med, sier han.

Depay-scoring
Ikke lenge etter skadesituasjonen tok gjestene fra England ledelsen og det var tidligere PSV-storscorer Memphis Depay som fant nettet.

Daley Blind tok med seg ballen framover i banen og spilte igjennom til Depay. Angriperen løp seg fri, fintet vekk tidligere Chelsea-spiller Jeffrey Bruma, og satte ballen enkelt i mål bak keeper Jeroen Zoet.

På grunn av skaden på Shaw ble det lagt til mye tid i første omgang og i den overtiden slo vertene tilbake, typisk nok ved nettopp Moreno.

Maxime Lestienne slo et hjørnespark mot første stolpe og der dukket Moreno opp. Han stanget ballen forbi David De Gea i buret.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SCORET: Memphis Depay mot gamle kompiser.


Det kunne se ut til at ballen også var innom krøllene til Blind før den gikk inn. Dette var for øvrig hjemmelagets første sjanse i kampen.

Snudde kampen
Få minutter var spilt av andre omgang da kampen plutselig var snudd.

Igjen var Lestienne nest sist på ballen da Luciano Narsingh var på rett tid til rett sted inne i boksen og headet kula forbi Uniteds spanske keeper.

Det var et balltap av ellers så stødige Matteo Darmian på midtbanen som ga PSV muligheten til å storme i angrep og snu kampen.

United var nær ved å slå tilbake da Juan Mata ble spilt fram av Bastian Schweinsteiger, men spanjolen misset med mottaket.

Fem minutter før slutt fikk Luuk De Jong muligheten til å punktere kampen for vertene. Han kom alene igjennom med De Gea, men avslutningen gikk høyt over mål og gjestene slapp med skrekken.

Nærmere scoring kom ingen av lagene og dermed gikk United på et tap, i en kamp som nok uansett vil bli husket best for Shaws skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere