RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-stjerner i politiets søkelys

Foto: SCANPIX/EPA/John Giles
Sist oppdatert:
Merseyside-politiet har besluttet å avhøre flere Manchester United-spillere etter påstander om at de skal ha sjikanert Everton-supportere på Goodison Park.

Politiet møtte mandag representanter fra Everton for å gjennomgå over 100 klager som har kommet inn fra hjemmefansen, i tillegg til rapporter fra vakter og politi som overvar Premier League-oppgjøret 7. februar.

Etter møtet besluttet politiet at det er grunnlag for nærmere samtaler med Ruud van Nistelrooy, Roy Keane, Cristiano Ronaldo og Gary Neville. Det er sistnevntes oppførsel som er gjenstand for de fleste klagene.

Neville og Ronaldo løp bort til Everton-supporterne på Bullens Road Stand mens Van Nistelrooy og Keane tok snareste veien til familietribunen for å feire nederlenderens seiersmål. Spillerne er anklaget for grovt språkbruk og stygge gestikuleringer, til tross for at det var mange barn på tribunene.

- Etter å ha gjennomgått alt tilgjengelig bevismateriale og hentet inn opplysninger fra supportere, politi og vaktene, vil politiet nå be om samtaler med ledelsen i Manchester United for å diskutere oppførselen til enkelte av lagets spillere under kampen mot Everton, heter det i en uttalelse fra Merseyside-politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere