United-talentet hylles etter disse bildene

STIFTET SAMMEN: Paddy McNair fikk behandling for en hodeskade.

STIFTET SAMMEN: Paddy McNair fikk behandling for en hodeskade. Foto: Montasje (AP / Reuters / NTB scanpix)

- Jeg er stolt av ham, sier lagkompis.

05.01.15 08:31

Det var i møtet mellom Yeovil og Manchester United i FA-cupen søndag at sistnevnte lags forsvarsspiller Paddy McNair fikk seg en stygg smell i hodet.

McNair barket sammen med Yeovils Kieffer Moore.

Fysioterapeut Neil Hough og klubblege Steve McNally kom raskt til og fikk behandlet den unge stopperen. Bilder fra nyhetsbyråene AP og Reuters viser at de rett og slett måtte stifte sammen såret McNair hadde i hodet.

19-åringen skal ifølge Daily Mail ikke ha pådratt seg en hjernerystelse i sammenstøtet og fikk derfor fortsette kampen, etter behandlingen.

Yeovil-spiller Moore ødelagte nesa i sammenstøtet.

Paddy McNair har fått sitt gjennombrudd i United-trøyen denne sesongen etter at manager Louis van Gaal ga ham sjansen da det var mangel på andre stopperalternativer i klubben. McNair har spilt ti kamper denne sesongen.

Unggutten fikk skryt for innsatsen i FA-cupmøtet søndag.

- Alle ære til spillerne, men se på Paddy McNair, da. Det sprutet blod ut av hodet hans, på ekte Terry Butcher-vis, men han hentet opp alt han hadde av krefter og kjempet til siste slutt, sier United-kompis Darren Fletcher til MUTV.

- Han viste moral og jeg er stolt av ham. Flere av spillerne på banen i dag hadde aldri spilt i FA-cupen tidligere, men de sto opp for laget, bidro og sørget for at vi fikk med oss et veldig godt resultat, sier han videre.

Mens McNair kjempet videre med sin skade, måtte United likevel tåle å miste både Rafael og Luke Shaw med skader i løpet av oppgjøret mot Yeovil.

Også på sosiale medier ble McNair hyllet under og etter kampen:

HTML EMBED


HTML EMBED


HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.