Gå til sidens hovedinnhold

United tilbake på vinnersporet

Etter to serietap på rad er kun seier godt nok for United i dagens bortekamp mot Sunderland. Les oddstipset.

Sportspills meny lørdag:
V75 Leangen: Nettavisen spiller Hop
Oddstips: Strømsgodset tar kommandoen fra start
Tippetips: Gutta krutt

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Allsvenskan og dansk Superliga.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Hull City – Aston Villa B 2.90

Hull ble tippet å få en vanskelig retur til Premier League, men så langt har klubben gjort spådommene til skamme med sin åttendeplass og 3-1-2 totalt. Tok sin første borteseier for sesongen med en sterk snuoperasjon i Newcastle som endte med 3-2-seier, og beholdt også alle tre i forrige helgs 1-0-seier over West Ham hjemme. Står med 2-1-0 på Kingston Communications Stadium. Må i dag klare seg uten Robbie Brady, James Chester og kaptein Robert Koren.

Fraværet av målmaskinen Christian Benteke har foreløpig ikke vært utslagsgivende for Villa, som står med full pott på sine to siste. Benteke måtte ut med skade i forrige bortekamp mot Norwich, men innbytter Kozak benyttet sjansen når den bød seg og ble matchvinner etter to minutter på banen. Kampen endte 1-0, og Villa klarte å holde nullen for første gang siden 8. desember 2012. Lå under både 0-1 og 1-2 mot City i forrige runde, men Villa snudde kampen med to mål på tre minutter og kunne dermed innkassere seieren. Er nummer ni med 3-0-3 totalt. Benteke, Okore og Nzogbia er på skadelisten, mens Agbonlahor er usikker.

Både Aston Villa og Hull viser fin form med to seiere på rad, men vi tror gjestene har mer å gå på, selv uten Benteke på topp. Borteseier til 2.90 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Manchester City - Everton H 1.58

City ble til de grader satt på plass av Bayern München i onsdagens CL-oppgjør og skal være lykkelige over at det kun ble 1-3-tap. Gikk også på et forsmedelig tap mot Aston Villa i serien forrige helg, hvor de rotet bort ledelsen to ganger og til slutt tapte 2-3. Ligger på syvendeplass med 3-1-2. Everton leverte en god omgang mot Newcastle forrige helg; ledet 3-0 til pause, men de blå gjorde det unødvendig spennende for seg selv mot slutten, og holdt på miste seieren når Remy smalt ballen like over tverrliggeren fire minutter på overtid. Vant til slutt 3-2 takket være en strålende Romelu Lukaku på topp. Er eneste lag uten tap i Premier League med 3-3-0, men kommer til å bli satt kraftig på prøve i dag. City står med full pott på Ethiad Stadium, men 1.58 synes likevel lavt. Vi tror Everton kan knipe poeng hvis de har dagen og melder pass på H.

HTML EMBED

Dagens spill
Sunderland – Manchester United
Ikke overraskende var Paolo di Canio første mann ut i årets Premier League. Italieneren ledet laget til en horribel sesongstart med kun ett fattig poeng etter seks runder, og 0-3-tapet mot West Bromwich var dråpen som fikk begeret til å renne over for styret. Kevin Ball har midlertidig tatt over ansvaret mens klubben leter etter ny manager, men det ble ingen lykkelig debut for Ball med 1-3-tap hjemme mot Liverpool. Kampen var den fjerde strake hvor laget har gått poengløse av banen og sluppet inn tre mål. Og med hele fjorten baklengs trenger laget desperat å stramme inn bakover hvis de elendige resultatene skal snus. Mangler fortsatt viktige Steven Fletcher.

David Moyes har fått en trøblete start på sin United karriere og de røde ligger på en svært skuffende tolvteplass med 2-1-3 totalt. Er uten poeng på de to siste i serien, som har endt med et sviende 1-4-tap mot City borte og et flaut 1-2-nederlag mot West Bromwich på Old Trafford. Gikk noe bedre i onsdagens 1-1-kamp i CL mot Shaktar Donetsk, men United har fremdeles mye å bevise før de kan friskmeldes. Wayne Rooney er en av få som har levert varene for Moyes så langt, spissen har tatt ansvar i skadefraværet til van Persie og scoret i fem av seks kamper. Rooney var ikke med mot Shaktar, men er forventet å starte i dag. Fletcher og Keane definitivt ute, mens Ferdinand er usikker.

To lag som er i motvind, men problemene er helt klart størst i Sunderland, som er uten fast manager og med åpenbare defensive svakheter. United har kvaliteten som trengs for å henge med i toppen, men det samme kan på langt nær sies om vertene. Norsk Tipping tilbyr gode 2.50 på at Sunderland taper selv om de starter med 1-0 i handikap, noe de har gjort i de fire siste kampene. Vi lokkes og setter vår hundrelapp på at United slår tilbake med en klar seier i dagens oppgjør.

Spillet må kombineres.

Inter – Roma
Dagens høydepunkt fra Serie A er mellom ligaens to mestscorende lag og alt ligger til rette for en meget underholdende match.

Inter tok ledelsen kvartet før slutt i en vanskelig bortekamp mot Cagliari sist, men vertene responderte rask og utlignet ikke lenge etter. Kampen endte 1-1 og I Nerazzurri befinner seg på fjerdeplass på tabellen med 4-2-0 totalt. Etter noen magre år ser Inter ut til å kunne hevde seg i toppen igjen, og den nye treneren Walter Mazzerris har fått mye skryt etter sin inntreden. Mazzerri har innført en stram struktur i de bakre leddene hos Inter som kun har sluppet inn tre baklengs. Har gode alternativer på topp med Rodrigo Palacio og Diego Milito, og lagets 16 nettkjenninger er kun slått av Roma. Mazzerri roterte kraftig i laget mot Cagliari, men vil stille med toppet lag i dag.

En annen trener som kan glise bredt om dagene er Rudi Garcia. Roma-manageren har ledet laget til en perfekt start på sesongen med full pott etter seks runder. Kjørte over Bologna forrige helg og ga seg ikke før det stod 5-0. Gervinho, Alessandro Florenzi og Adem Ljajic, noterte seg igjen i målprotokollen, og trioen står nå med tre mål hver. Scoret mest i Serie A med sytten mål. Garcia har også kunnet glede seg over solid forsvarsspill for laget som kun har sluppet ett mål.

Fansen forventer en innholdsrik kamp når ligaens mest målkåte lag møtes på San Siro, men vi tror på en rolig åpning av kampen. Roma og Inter har scoret 33 mål til sammen i Serie A, men hele 27 av dem har kommet etter hvilen. Og når man ser på resultatene til pause har både Inter og Roma vært like langt etter de første førtifem i fire av seks kamper. Vi tror lagene trår varsomt i begynnelsen for å unngå baklengs, og spiller uavgjort til pause til 2.05 i odds.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 18.25):
Inter – Roma pause 2.65 2.05 3.20
Sunderland – Manchester United handikap fulltid 1-0 2.05 3.45 2.50

Total odds 5.12

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill