*Nettavisen* Sport.

United tilbyr Park ny kontrakt

Foto: AP/SCANPIX

Ji-Sung Park (28) er ønsket videre på Old Trafford.

Sørkoreaneren går egentlig inn i sin siste sesong i Manchester United-drakten, men allerede før sesongen starter ønsker «de røde djevlene» å fornye kontrakten med sin hardtarbeidende midtbanespiller.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Vi har hatt en samtale med ham, og beroliget ham med at vi ønsker å ha ham hos oss videre. Han vil få tilbud om ny kontrakt så snart den nye sesongen er i gang, bekrefter Manchester United-direktør David Gill.

Park kom fra PSV Eindhoven i 2005, og med sitt lavmælte og beskjedne uttrykk har han nytt god tillit hos manager Alex Ferguson.

Ifølge Uniteds egne nettsider, har Park spilt 122 kamper og scoret 12 mål for klubben. To av disse kom på 25 kamper i serien i fjor.

– Vi så ham i to mesterligakamper for PSV før vi hentet ham, og så potensialet i spilleren. Etter at han kom til oss har han utviklet teknikken og sine taktiske egenskaper. Han har blitt en viktig spiller for oss, sier Ferguson.

Manchester United er for tiden på sin tradisjonsrike Asia-tur. Park kommer nok til å bli mottatt som en helt når United møter FC Seoul. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.