United trenger denne mannen

Foto: Reuters/Scanpix

Carlos Tevez sendte nærmest egenhendig Manchester United videre i FA-cupen.

FULHAM - MANCHESTER UNITED 0-4:

Det har vært mye snakk om bredden i Manchester Uniteds stall denne sesongen. Et av temaene har vært framtiden til Carlos Tevez. For med Dimitar Berbatovs inntreden i United og den senere tids storspill fra bulgareren, har den lille argentineren Tevez stadig oftere måttet innta plass på innbytterbenken.

Spekulasjonene har gått så langt at Sir Alex Ferguson så seg nødt til å avkrefte at United ikke ønsker å ha med Tevez videre. Manchester Uniteds skotske manager insisterer på at argentineren er med i hans langsiktige planer, ifølge Sky Sports.

I lørdagens oppgjør mot Fulham i FA-cupen var det ikke så vanskelig å se hvorfor.

Giftig Tevez
For Fulham har vært et av de gjerrigste lagene i Premier League denne sesongen og med Brede Hangeland i midtforsvaret har Roy Hodgsons gutter tettet igjen bak.

Men lørdag skulle Carlos Tevez vise seg som en særdeles giftig herremann. Tjue minutter var spilt da Wayne Rooney stusset en corner videre til Tevez, som på bakerste stolpe headet ballen videre i nettet.

Femten minutter senere var det duket for en skikkelig perle fra argentineren. Han førte fra midten, dro av en Fulham-spiller og klinte ballen i vinkelen. En flott avslutning fra Tevez og United hadde én fot i kvartfinalen allerede til pause.

Luksusproblem for Sir Alex
Etter pause skulle Hangeland og resten av Fulham få mer å bryne seg på. Bare fem minutter etter hvilen vant Anderson ballen. Han spilte videre til Wayne Rooney som plasserte ballen vakkert i mål.

Ji-Sung Park gjorde kvelden komplett og la på til 4-0 ti minutter før slutt. Løpsmaskinen snappet en håpløs tversoverpasning fra Clint Dempsey og scoret til slutt sikkert.

Dermed lever drømmen om 5 troféer for Manchester United. Og skal de gå hele veien i både Premier League, Champions League og FA-cupen er det greit å ha flere spillere som vet å finne målet.

Berbatov og Rooney har scoret jevnt og trutt i det siste. Og lørdag viste Tevez at også han ønsker å spille en rolle i serieavslutningen til de røde. Dermed får Ferguson en tøff oppgave med å ta ut laget til onsdagens avgjørende kamp i Mesterligaen, mot José Mourinhos Inter.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.